VRIJ RIJDEN

IN WELKE GROEP INSCHRIJVEN?

Dit schema helpt jou om in te schrijven in de juiste groep.
Lees dit a.u.b. aandachtig want je keuze kan ter plaatse niet meer gewijzigd worden

Kijk je mobiel ? Download dan hier onze handige PDF

SPORT/TOER

VRIJ RIJDEN

SPORT/TOER+

VRIJ RIJDEN

GEVORDERD

VRIJ RIJDEN

ERVAREN

VRIJ RIJDEN

Voor wie ?

Je hebt al op het circuit van Mettet of elders gereden en de smaak te pakken. Deze sessies zijn een ideaal vervolg op een eerder gevolgde Clubmot-circuitdoop. Deze groep focust zich op alle types sport-, toer -en (niveau Into / Intro +) adventure-motoren. Je kan bijleren op eigen houtje samen met andere deelnemers met dezelfde doelstellingen.

Het circuit van Mettet en de Clubmot-circuitdoop is je al bekend. (niveau Intro +). Sportief en vlot rijden is je ding en je hebt al wat ervaring met kijktechniek, gascontrole en rijlijnen. Je beseft dat bijleren op eigen houtje samen met anderen en je skills up to date houden belangrijk is. Deze groep focust zich op alle types sport-, toer -en adventure-motoren.

Je hebt reeds een paar keer op een circuit gereden of al wat ervaring met het circuit te Mettet. Je wil je rijstijl fine-tunen of nieuwe inzichten en technieken testen op een veilige manier. Idealiter volgde je al eerder de Clubmot-circuitdoop in de groep ‘Gevorderd’. Hier een daar een knietje leggen voor wie dat wil en kan in veilige omstandigheden is part of the game.

Je hebt al voldoende circuitervaring en bent gewend om in de groep Expert te rijden. De full-option-circuitmotor met bandenwarmers is ook welkom, maar niet helemaal onze doelgroep.

Hoe pakken we dit aan ?

We zorgen voor een uitgebreidde heldere briefing en enkele instructeurs rijden mee en kijken erop toe dat iedereen op een veilige manier voldoende fun heeft. De instructeurs staan op verzoek paraat met tips en advies. Opgelet : voor wie meer nood heeft aan ondersteuning of nog geen circuitervaring heeft verwijzen we naar onze andere circuitdagen met les in de voormiddag voor alle niveaus (INTRO – INTRO+ en GEVORDERD).