Beste,

de Corona crisis zorgt voor ongeziene omstandigheden.
Onze reis naar Zuid-Spanje van 14 – 21/3 viel helaas daardoor helemaal in het water en na de reis konden de moto’s niet opgehaald worden omwille van de strenge regels van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot verplaatsingen.

Om te vermijden dat je moet wachten tot de desbetreffende regels versoepeld worden om opnieuw over je stalen ros te beschikken hebben we volgende éénmalige regeling uitgewerkt: je kan je moto gratis aan huis (of een voor de vrachtwagen beter bereikbare locatie) laten leveren.

We voorzien een levering op dinsdag 7 april voor de provincies Limburg – Vlaams-Brabant – en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
en op woensdag 8 april voor de provincies Oost- en West Vlaanderen.

Wij kunnen helaas geen exact uur vooropstellen waarop je moto zal geleverd worden maar onze transporteur zal via WhatsApp aangeven wanneer hij in jouw buurt is.

Opgelet: het is noodzakelijk dat de locatie die je hieronder opgeeft vlot toegankelijk is voor de vrachtwagen zodat de levering kan verlopen zoals gepland.
Dit is heel belangrijk want de moto’s worden in een bepaalde volgorde geladen en onmogelijkheid tot leveren omwille van slechte bereikbaarheid kan de hele levering in de war sturen.

Voor diegenen die geen gebruik wensen te maken van deze éénmalige service voorzien we een ophaalmoment te Wetteren van zodra de maatregelen met betrekking tot verplaatsingen versoepeld worden (maar zoals het er nu naar uitziet kan dit nog wel enkele weken duren).

Opgelet: indien je het formulier niet invult gaan we er van uit dat je niet wenst dat de moto aan huis geleverd wordt.

 

Gelieve tegen uiterlijk zondagavond 5 april 22u onderstaande gegevens correct in te vullen en te verzenden zodat wij dit praktisch kunnen regelen.


JaNee

Indien Nee klik op de Verzenden-knop.
Indien Ja vul eerst onderstaande noodzakelijke gegevens in en klik daarna op de Verzenden-knop.